top of page
Koek

Koek en het noorden, twee dingen die bij elkaar horen. We hebben alle soorten koek van Knol van gemberkoek tot oude wijvenkoek. Altijd vers omdat het elke dag gebakken wordt!

Ook cake in diverse soorten missen we niet in ons assortiment. Onze cake komt uit Spakenburg en is smeuïg gebakken.

Banket

Al het banket wordt ter plaatse gebakken. Of het nou de gevulde koek is of de kokosmakroon. Dus altijd vers. We bakken uitsluitend met roomboter en gebruiken alleen amandelspijs. Waarom?: omdat gewoon het lekkerste is, dat wilt u toch ook!

Onze specialiteit is de roomboter amandel gevulde koek, klein en groot.

 

Over

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is al meer dan 40 jaar zo. 

Ons assortiment bestaat uit brood, koek, banket en vers gebak. We maken en bedenken zelf veel lekkere producten zoals onze roomboter notenkoek, een hele grote roomboterkoek, zoals oma het maakte, met heerlijke noten en bestrooid met pompoenpitten. Onze koeken zijn allemaal gebakken met roomboter en gevuld met echte amandelspijs.

 

Ons assortiment
Brood

Veel soorten brood treft u aan op onze kraam. Groot en klein brood maar ook plaatselijke specialiteiten zoals de Zuidlaarder bol. Deze krentenbrood is gebakken met roggemeel en gevuld met veel krenten en een beetje rozijnen. Heerlijk met een beetje roomboter. Bij ons het hele jaar verkrijgbaar.

We zijn gespecialiseerd in desembrood. Al ons desembrood is e-nummervrij en heeft een lange rijstijd van wel 30 uur. Het wordt gebakken in een oven met een stenen vloer waardoor je een lekkere dunne krokante korst krijgt.

 

bottom of page